Barflickan
Caroline Eklund

Köp
Läs smakprov ur:

Caroline Eklund - Barflickan
Caroline Eklund
Författarpresentation:
Caroline Eklund
Född 1977 i Alingsås
En sökare som inte riktigt kommit på vad hon vill göra med livet. Jobbat med allt från radio till brevbärare. F n är hon ekonomiansvarig på en däckfirma.

Skrivit sen första klass, men då var det mest små dikter och egna tidningsartiklar som hon sålde till granntanterna. De kunde väl inte säga nej?

Studerat information på folkhögskola under ett år, mest för att de hade journalistik på schemat. Praktiserade då på en tidning men föredrar att skriva fiktiva berättelser.
Caroline Eklund
-
Barflickan

Bokpresentation:
Barflickan
Katta är en nonchalant singeltjej som åker med sin väninna Frida till Mallorca, enbart för att hon hört att det är ett singel-Mecka. De har stora planer för veckan de ska tillbringa där, alla fester de ska gå på, alla killar de ska ragga.

Det blir inte som de tänkt sig, då de inte alls hamnar i Magaluff eller Palma, utan i lilla Can Picafort som inte alls är en partystad.

Under veckan hittar dock Katta något med den lilla pittoreska staden som hon känner att hon inte vill lämna. Det har kanske lite med en viss kille att att göra... eller kanske den där karaokebaren. Så när hon kommer hem till Sverige, åker hon tillbaka för att hitta vad det är och stanna lite längre och jobba på platsen.
Den här gången åker hon ensam...


Se omslaget som stor bild:

Caroline Eklund - Barflickan
Barflickan